HUR FÖRÄNDRAR MAN VÄRLDEN?

Magasin by Nord 1126 Magasin by Nord 1127 Magasin by Nord 1128 Magasin by Nord 1129 Magasin by Nord 1130 Magasin by Nord 1131

Annonser

3 reaktioner på ”HUR FÖRÄNDRAR MAN VÄRLDEN?

  1. Jag ska vara ärligt med mig själv och med de andra, den inre tomheten ska försvinna, och ta hand om mig själv, jag vill leva mitt liv riktigt bra och hitta inspiration för att få kraft, också äta hälsosam. ( rensa mig själv)

  2. Jag är väldigt glad att jag upptäckte att finns en annan sätt att leva, mitt liv har blivit mycket lättare, Jag säger tack, tack, tack till ”Universum Fader” och tackar att jag har fått mycket kunskap med den utbildning, också är tacksam för den orientering som jag får, jag ska bli bättre och bättre.

  3. I allmänhet med livet är att vi mår riktigt bra, riktigt bra, riktigt bra. Och så vi kan leva verkligen som vi vill. Genom att bli medveten närvarande och hitta inspiration får man kraft. Alla kan förändra sitt liv. Det är aldrig är för sent, de kan få hjälp att städa bort sin gamla föreställning och mönster som inte längre gagnar oss. Vilken praktiken tillvägar för manifestera allt man behöver.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s